søndag 8. november 2009

Oppsummering

Kanskje på tide med litt blogging igjen. Ser det er veldig lenge siden sist.

Så her kommer en kort oppsummering av våre dager.
Det har blitt veldig lite trening på meg og hundene i det siste, har ikke vært helt i form til å trene LP. Men vi kommer sterkere tilbake om ikke alt for lenge.

I sommer var vi på ferie, en 14-dagers tur til Italia. Men da vi kom hjem, var 2 av kattene borte. De som hadde foret de var ikke helt sikre på om de hadde sett de. Zoe var den eneste som var hjemme og møtte oss. Terror fant vi igjen borte hos en nabo, så da var 2 av 3 hjemme igjen. Men Otis var borte. Lette og ropte på han i 14 dager, og så plutselig en kveld kom han på verandaen og ville ha mat. Og mat fikk han, var blitt veldig tynn i løpet av den tiden han var borte. Merket også at han haltet litt bak, men tenkte at det kunne være bare stive muskler. Fant ut at jeg skulle se det ann en liten stund. Men han ble ikke bedre. Tok han med til Heimdal dyreklinikk og fikk han undersøkt. Der fant de ut at han hadde ett bekkenbrudd, mest sannsynlig har han blitt påkjørt mens vi var borte og brukt en god stund på å komme seg hjem. Dessverre var det ikke noe å gjøre med bruddet og Otis ble avlivet. Utrolig trist, han var en kjempekoselig og snill kattepus. Savner han kjempemasse.


Ellers så har vi vært på et par utstillinger. Hundefestivalen og novemberutstillinga på Orkanger. Chip har også vært med Tone Pernille og Blue til Vefsn på utstilling. Kritikkene er skrevet på sidene til Breeze og Chip. Kort oppsummert: Breeze fikk blå på Støren og gul på Orkanger. Skjønner ikke helt jeg, men prøver igjen til neste år. Chip har det gått bedre med. Da han var med Tone Pernille til Vefsn fikk han CERT og ble BIR :) På Støren fikk han 2 røde og HP. Til slutt fikk han på Orkanger ett nytt CERT og ble BIR :) Så nå mangler Chippen min bare ett CERT og da er han NUCH.

Det er vel stort sett det som har skjedd her. Magen min vokser, og nå venter vi bare på at den lille skal komme. Har stort sett alt klar, og gleder oss kjempemasse.

Ja, og så har vi søkt om kennelnavn. Har fått den første godkjenningen fra NKK, så nå venter vi bare på at klagetiden skal gå ut. Krysser fingrene for at vi får det navnet vi ønsket oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar