søndag 28. september 2008

Valpeshow Klett

Var på nok et valpeshow, Breeze som skulle i ilden i dag.
Kom i god tid, greit å være der litt før man skal inn. Kirsten var med hun også. Var skikkelig dårlig vær da vi kjørte mot Klett, men heldigvis var det oppholds mens utstillingen pågikk. Hadde ordentlig høstvær med vind og kalde. Men på valpeshow skal man uansett. Var litt kontrast i forhold til forrige helg ja.

Breeze var først ut i sin ring. Vi stilte for dommer Line Haugen, en veldig trivelig dommer som tok seg god tid. Hun hilste på Breeze og ble sjarmert av den lille damen min. Breeze oppførte seg veldig bra, hadde litt problemer med å trave, men det var min feil. Jeg løp med henne isteden for å gå. Men vi fikk en ekstra runde og da gikk det mye bedre. En fin kritikk fikk vi også.
Var bare oss i dag, så da ble det enda en BIR. Men moro alikevell da.

Så var det bare å vente på gruppa. Melita fikk komme ut hun også, hilse på mange hunder og mennesker. Breeze sjarmerte mange, og flere damer kom løpende med fotoapparat. MÅTTE bare ha bilde av valpen med knallblå øyne.

Her er et bilde jeg fant på nettet, hun er ganske så søt da.

Gruppefinalene begynte i 14-tiden. Breeze travet pent og sto pent, men begynte å bli litt lei på slutten. Ble noen hopp og sprett, men var kjempefornøyd med henne. Vi ble dessverre ikke med i gruppa i dag, men det gjør ikke noe. Nå kunne vi dra hjem.

Gratulerer til alle andre kjente som stilte hund på Klett.

Ellers gikk resten av dagen veldig bra. Hundene var slitne etter en lang dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar