søndag 21. september 2008

Valpeshow Stavsøra

Nå er det ei stund siden bloggen ble oppdattert sist. Det er jo det samme gamle som skjer nå også. Trening på mandag med Breeze, Melita og Chip. Onsdager er det agility med Aron og Lady. Torsdager trening med Aron, Chip og Breeze.
Agilityen går kjempebra. Har startet med ny handling nå, noe som visstnok fungerer kjempebra. Sist onsdag var det bronsjemerkeprøve (for de som ikke hadde det) og da fikk jeg og Lady prøve oss på samme bane. Var en utrolig lett bane, men fin trening for oss som ikke har trent på mange år. Ingen kan si noe annet enn at agility er moro, både for hund og fører.
Vi var også med på en hundesprint. Kjempemoro var det. Aron ble nr. 3 og Lady nr. 5. Bare ett lite sekund forskjell på de to.

I dag har vi vært på valpeshow. Chip og Breeze skulle stilles i dag også. Kom dit tidlig, greit å få roet ned litt før vi skal i ringen. Chip var først ut. Alene i sin klasse. Fikk en fin kritikk og ble beste hanne. Så var det Breeze sin tur. Jeg tullet med løping, noe som gjorde at Breeze løp litt for fort. Men hun stilte seg pent opp og var bare søt. Ble beste tispe. Fikk mye skryt av begge hundene av dommeren. Best i Rasen ble Breeze, og Chip ble Best i motsatt. Chip er litt for løs for tiden, men er jo noe som kommer med alderen det da. Fikk forresten hjelp av Bente til å stille Breeze i BIR/BIM, noe som visstnok var en historie for seg selv. Breeze er jo kun vant til at jeg stiller henne, og da ville hun jo såklart løpe til meg. Men jeg var jo langt foran med Chip. Det resulterte i at dommeren ville at jeg skulle løpe en runde ekstra med Breeze, slik at han fikk sett bevegelsene hennes.
Vi ventet på gruppefinalene, og der gikk det kjempebra. Breeze stod veldig bra og travet pent gjennom hele ringen. Hun ble plassert som nr. 2 i gruppa. Kjempefornøyd vi.

Har vært en alderles utmerket dag, flott vær, trivelig selskap og bra resultater. Tusen takk til Bente, som prøvde å hjelpe med med Breeze.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar