onsdag 20. august 2008

Trening og bytur

Da har nok en uke startet og vi har faktisk blitt ferdig med onsdagen allerede. På mandag var vi alle sammen på hundklubben. Breeze og Melita har fått masse sosialisering. Chip fikk også ut og hilse på hundene. Ble også litt trening på han mens de andre hadde pause. Ble litt for mye forstyrrelser for han enda, et par jenter holdt jo på å trene agility, og da ble han veldig oppmerksom på de. Men vi fikk da trent litt på sitt og bli.

I dag var Chip og Breeze med meg til Trondheim. Jeg skulle på kurs kl. 13, og da kunne vi jo ta oss en sosialiseringsrunde i byen. Breeze og jeg møtte Elisabeth ved Samfundet, og så gikk vi oss en liten tur. Breeze er en kjempetøff lita jente, ingenting skremmer henne og hun må få med seg alt. Hun fikk hilse på mange folk, fikk også møte et par-tre gutter på skateboard. Hun skjønte ikke helt hvordan gutten kunne bevege seg uten å gå, og så bråket de veldig. Hun måtte kjefte på den ene av guttene, men da han stoppet og klappet henne gikk det helt bra. Etter det var alle guttene på skateboard veldig moro. Kanskje stoppet de og koste litt med henne.
Chip fikk seg en liten tur han også, ganske rolig i byen.

Har også vært på hundklubben i dag. Lady skulle være med på agilitytrening og de andre skulle få være med for sosialtrening. Aron skulle også få seg en treningsøkt etter at agilityen var ferdig. Men planen min gikk litt i vasken. Lady fikk seg et par runder på agilitybanen, var veldig giret og hadde skikkelig lyst til å hoppe. Den første runden gikk rett vest, men den andre runden gikk mye bedre. Så fant jeg ut at Aron skulle få prøve han også. Har jo aldri trent agility, han kan hindrene men aldri prøvd en hel bane. Kristin hadde satt opp en kjempefin hoppbane, og den måtte vi prøve. Tok det veldig rolig, stoppet mellom hvert hinder og belønnet. Prøvde også en ny fører-teknikk. Noe som faktisk fungerte. Må væl være med på noen flere agilitytreninger framover. Var jo egentlig ganske moro å trene agility igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar