lørdag 19. juli 2008

Badenymfer

Da har de yngste hundene vært med på badetur. På lørdag stoppet vi ved Ingdalselven på tur hjem fra Mølnbukt. Hadde vært en liten tur på "Gla-dag" og sett på masse forskjellige dyr (høner, ku, sau, hest og kaniner). Hundene fikk være med på en sosialiseringstur. Møtte også mange forskjellige mennesker, noen på sykkel, noen med vogn og mange som bare ville hilse. Alle 3 var kjempeflinke, Breeze oppførte seg eksemplarisk hele dagen.
Så ble det altså en stopp i elva, slik at hundene skulle få bade litt. Men ingen av de var spesielt interessert i å bade, ble bare stående å drikke vann. Så Sigbjørn måtte av med buksa og hoppe i elva han også. Først var det Breeze og Chip som testet vannet. Chip var ganske motvillig til å begynne med, men tror han fant ut at det var ganske så godt å bade litt. Plutselig hoppet Breeze ut i elva hun også, svømte etter Sigbjørn og Chip. Ble bare stående å le av de, kjemperare hunder som aldri har svømt før. Chip plasket og plasket med framlabbene, tror ikke den hunden kan å svømme. Breeze svømte som om hun aldri har gjort noe annet. Nanook fikk seg en skikkelig svømmetur han også. Kjempeflink var han, svømte flere ganger. Tror nok han også syntes det var skikkelig godt.

På søndag ble det nok en tur til Mølnbukt. Vi skulle kjøre utover for å slå plenen på hytta, og så avsluttet vi dagen med enda en badetur. Chip var først ut. Fikk han omsider uti vannet, men tror ikke han syntes det var kjempemoro å gå uti. Men når han først var kommet seg ut i vannet, gikk det bra. Han plasker ganske så mye med framlabbene og bakføttene går nedpå bunnen. Tror vi må finne en ordentlig dyp plass, hvor han kan få lære seg å svømme skikkelig.
Breeze kom seg uti hun også. Men måtte overtales litt hun også. Tror nok hun kommer til å bli skikkelig glad i vannet, må bare finne ut av det selv.
Nanook gikk uti helt frivillig, og svømte kjempemasse. Utrolig moro å se han, nyter skikkelig å være i vannet.
Ble tatt flere bilder, her kommer noen av de:






Måtte bare ha med et lite ståbilde av litj-pia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar