fredag 25. juli 2008

Trening og bading

Torsdag var vi på hundklubben igjen. Lenge siden sist nå. Aron, Chip, Breeze og Nanook fikk være med i dag. Bare Lady var igjen hjemme.
Aron fikk trent på litt forskjellig. Prøvde litt fri ved foten, som gikk kjempebra. Så litt innkalling med stå og dekk, noe som også gikk ganske så bra. Tok også en ren innkalling, må jo prøve å holde farten oppe. Så prøvde vi litt apportering og apport over hinder. Det gikk mer eller mindre som forventet. Han holder apporten veldig løst i munnen og støter fremdeles apporten. Vet ikke helt hvordan jeg skal få orden på apporteringen, men det kommer vel kanskje en gang det også. Avsluttet med litt mer fri ved foten, vendinger og sitt/dekk under marsj.
Chip startet med å trene sitt og bli, noe som har blitt mye bedre nå. Trente også litt på lineføring, overraskende bra faktisk. Med litt mer organisert trening så blir det nok kjempebra til slutt.
Breeze trente mest på å være med og være rolig. Men hun fikk trene litt sitt og dekk hun. Blir stadig imponert over den lille jenta mi jeg. Tar ting utrolig kjapt hun.

Etter treningen ble det en tur til Hoston og bading. Breeze og Chip var først ut. Holder på å le meg halvt i hjel når Chip svømmer. Har så aldeles ikke teknikken inne enda, men med litt trening så skjønner han kanskje at han skal bruke bakbeina han også. Breeze må overtales litt for å komme uti, men når hun først bestemmer seg, så svømmer hun som en helt.
Nanook har blitt kjempeflink til å svømme nå. Tror han har funnet ut at det er kjempegodt å bade om sommeren. Er jo en kjempefin måte å trene opp muskulaturen og kjøle ned hundene på en gang.

I dag ble det nok en badetur. Utrolig varmt og godt i Trøndelag for tiden. Fant ut at jeg skulle ta med meg alle 4 aussiene for å bade litt etter arbeid. Pakket full bilen av hunder og kjørte ivei. Det eneste problemet var at det var ganske mange barn på badeplassen. Men ikke noe problem. Vi holdt oss litt unna barna og da gikk det kjempebra. Lady og Breeze fikk bade først. Ikke så lett å bade hund i bånd, men det gikk kjempebra. Lady vasset og koste seg, mens Breeze hadde bestemt seg for at hun ikke skulle bade i dag. Tok henne under armen og gikk utover. Da jeg kom et lite stykke ut, fikk hun uti vannet. Og hun svømte ivei. Fulgte etter Lady overalt. Etter at jentene hadde fått kost seg litt, fikk guttene komme ut. Aron og Chip såg utover vannet og så bestemte de seg ganske fort, de SKULLE bade. Til og med Chip løp mot vannet.
Aron fikk være løs, svømme langt utover for å hente flyteleken sin. Chip fikk være sammen med meg i bånd. Men han fikk svømme han også, jeg ble kort sagt bløt fra topp til tå. Men det var faktisk veldig godt og varmt i vannet. Guttene fikk leke seg masse, slåss om flyteleken (helt til den gikk i stykker) og svømme. Svømmestilen til Chip har ikke blitt så veldig mye bedre, men han prøver. Strekker nakken rett til værs og plasker med framføttene. Ganske underholdende å se på, barna fikk seg en god latter når Chip svømte.
Senere i kveld skal Nanook få seg en tur uti vannet han også. Kanskje Aron eller Lady skal få en tur til de også. Skal også ha med Zeppo, hunden som vi passer denne uken og neste uke. Kanskje vi greier å få brukt opp noe av all den energien han har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar