søndag 27. juli 2008

Sol, varme og masse bading

Da har sommeren kommet for fullt hos oss. Det er så varmt at man ikke klarer å gjøre noe som helst, men klager ikke jeg nei. Vil mye heller ha det litt varmt enn å fryse om sommeren.
Blir gjort svært lite med hundene for tiden, de er jo slått ut av varmen de også.
Men masse bading blir det da. I dag har hundene fått bade 2 ganger. Først en tur i 15-tiden, da fikk alle hundene være med og alle var uti vannet. Chip har begynt å like vannet nå, han løper faktisk rett uti uten at jeg trenger å lokke han med meg. Svømmestilen er en annen sak, men det blir bare bedre og bedre det også. Litt mindre plasking nå, men fremdeles litt panisk på tur ut fra stranden.
Nanook rett og slett elsker vann. Han svømmer og svømmer, og vil ikke være med på land.
Lady var ikke så veldig ivrig på svømming den første turen. Men hun var uti og kjølte seg ned hun også. Aron svømmer og svømmer som aldri før. Han har vært en badehund hele tiden, og han rett og slett elsker vann og bading. Litt kjedelig at det var så mye folk der i dag, slik at hundene måtte være i bånd. Men det er uansett bedre å få kjølt seg ned litt.
Breeze var med uti hun også. Svømmer kjempebra, men synes det kan bli litt kaldt hvis hun er uti for lenge.
Så var det å kjøre hjem en tur for å lage litt mat. Men så ble det nok en badetur i 20-tiden. Da var også alle hundene med, men Breeze fikk ikke bade hun. Chip løp ned mot stranden og jeg måtte bare henge med. Nå var det ingen folk på badeplassen, så han fikk være litt løs. Men siden det er ganske nært en vei, så ble jeg litt nervøs og hadde på han bånd igjen.
Nanook svømte og svømte nå også. Sigbjørn kastet en pinne uti vannet og Nanook svømte det han klarte ut for å hente den. Sigbjørn måtte bare fortsette å kaste pinne han, for Nanook ville ikke i bilen igjen.
Lady og Aron fikk seg en liten runde de også. Aron fikk være løs hele tiden, er jo ikke noe problem med at han kan stikke av så lenge det er vann i nærheten :) Lady svømte hun også, fikk svømme etter flyteleken hun også. Svømte faktisk ganske langt ut nå, noe hun egentlig aldri har gjort før. Hun står og vurderer om det blir for langt å svømme helt ut og så tilbake igjen, og hvis hun bestemmer seg for at det blir for langt, så orker hun ikke å hente leken. Men i dag var det ikke noe som ble for langt.
Tror hundene har hatt en fin dag i dag, masse bading og bare avslapping i varmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar