lørdag 12. juli 2008

Ferie

Nå har vi ferie. Utrolig godt med noen dager fri.
Startet ferien på Oppdal, men det har jeg jo skrevet om tidligere.
Etter utstillingen ble det noen dager hjemme, Kirsten var ikke helt i form og gikk på penicillin. Men når den kuren var over, dro vi tilbake til Oppdal og ferie.
En dag kjørte vi til Meisingset og besøkte Geir Arne og kona. Dro en tur på sjøen og fisket litt. Jeg har faktisk tatt min første fisk, en liten en, men det var en fin fisk.
Har også vært en tur til Hunderfossen sammen med Kirsten. Tror hun hadde en fin tur. Ble litt bilkjøring, men det hadde visst ikke noe å si. Hun fikk være med på alt hun hadde lyst til, kjørte biler og vikingeskip, til og med rafting på hunderfossen :)

Etter at vi leverte Kirsten, kjørte vi oss en tur til Oslo. Alle hundene var på ferie (Aron på besøk hos Hanne, Lady på Oppdal, Chip hos Elisabeth og Nanook hos Trond). Vi kjørte nedover på mandag, hadde utrolig god tid, så vi stoppet hos Oona for å besøke henne. Tror hun syntes at Chip skulle ha vært med, men det får bli neste gang.
Kjørte så videre for å møte Hege og treffe Breeze for første gang. Møtet var over all forventning. Sosial lita frøken vi møtte, hun gikk med halen høyt og ville bare ut å gå. Men så måtte vi videre sørover og Hege tok med seg Breeze hjem.
Osloturen ble ikke helt som planlagt. Jeg fikk utrolig vondt i magen på tirsdag morgen, noe som faktisk henger i enda. Men en kjapp tur rundt i Oslo by hadde vi tid til. Pappa tok oss med på en guidet tur, fortalte om de forskjellige tingene som var verdt å se.
Onsdag kjørte vi hjem igjen, ble ganske tidlig avreise, da et par hunder skulle hentes, inkl. Breeze, og jeg ikke var i form.
Fant fram til Hege, hundene var slått ut av varmen og bare sov da vi kom. Men etter ei lita stund fikk vi liv i de, tok de med oss på en liten spasertur for å se på høylandsfe (som de driver oppdrett på). Hadde noen kjempekoselige timer hos Hege og Jo Håvar, men så var det på tide å kjøre hjem.
Tok med oss Breeze og startet på den lange turen hjem. Ble en liten stopp på Sjoa også. Oona hadde veldig lyst til å hilse på den lille, og det måtte hun jo få. Ble tatt noen flotte bilder av Breeze, her kommer etter av de.

Lady ble hentet på Oppdal og Nanook ble hentet på Orkanger.
Torsdag hentet vi også hjem Chip og Aron. Utrolig godt å få hele gjengen samlet igjen, rart når ikke alle hundene er hjemme hos oss.

Nå har vi startet sosialisering for alle penga igjen. Breeze har vært med oss på biltur, vært på besøk hos mine svigerforeldre, vi har vært å sett på masse barn som har spilt fotball og en tur innom dyreklinikken. Vi har også vært på butikk, hilst på masse nye folk, også barn. Sykler og andre ting som rører seg er forresten veldig moro å se på.
Men nå må jeg ut å lufte noen hunder, tar litt tid når man har 5 stk. Men det er utrolig moro da :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar