lørdag 21. juni 2008

Enda mer utstilling

Var ganske tungt å stå opp i dag. Kjempetrøtt etter en lang dag på utstillingen i går og sent i seng, men opp måtte vi. Kirsten skulle være med i dag hun også, så da er det greit med litt god tid på morgenen.
Kom oss i vei, fant ringene våre og satte oss ned. Hundene fikk være med ut de også, må jo få roe seg ned på utstillingsplassen, slik at de kanskje viser seg fra sin beste side :)
Aussie valp skulle egentlig først inn i ringen, men det ble litt omrokkering. Så Sigbjørn og Nanook rakk å bli ferdige før vi skulle inn. Det hadde gått kjempebra i ringen i dag. Travet mye bedre og stod bedre foran dommeren. Kritikken i dag ble som følger:
8 mnd. Normalt utviklet. Gode kroppsforhold. Godt hode og uttrykk. Velplasserte ører. God nakke/manke. Velplassert hale. Rett front. Normalt vinklet. Meget gode bevegelser. God pels og pigment. Korrekt bit. Godt gemytt.
Nanook ble BIR og måtte vente på gruppefinalen.
Etterhvert ble det aussiene sin tur også. Litt mindre valper var påmeldt i dag, men moro allikevel. Chip og Fiber av New Thinking skulle starte. Chip travet pent det meste av tiden, men hadde et par byks i løpet av runden. Tror han syntes det var litt ekkelt å løpe der det var ujevnt i bakken, men det må han bare venne seg til. Kritikken hans var:
Meget god type. Kraftig godt utviklet hode. Bra ører og pigment. Velvinklet foran og bak. Bred, god front. Stumphale (skal de egentlig kommentere det?). Stabile parallelle bevegelser med godt steg.
Vi ble plassert som beste hanne og måtte inn igjen. Av tispene var det Easy It's My Life som ble beste tispe. Så møttes de igjen i dag de to. Ble samme resultat i dag også, Chip ble BIR og Easy It's My Life ble BIM.
Jeg tok med meg Chip ut av ringen og skulle settes oss for å slappe av litt. Men nei da, måtte rett inn igjen for å være med på gruppefinalen. Er jo ikke vant til at det begynner med en gang jeg. Men utrolig kjekt da, godt å bli ferdig med det med en gang.
Chip travet pent ivei, hadde en liten bjeffe-runde (men det hadde nesten alle i gruppa på samme stedet) og stod så fint han klarte. Jeg hadde skjerpet meg masse i dag, måtte jo passe på bakføttene (ikke sant Oona) ;) Chip ble plassert som nr. 2 i gruppa i dag også. Var ferdig med utstillingen allerede kl. 10.30.
Nanook var med på gruppebedømmingen han også, men ble desverre ikke plassert i dag. Så da kunne vi kjøre hjem. Godt å bli ferdig i rett tid da.

I dag skal vi kjøre hjem en tur, har ferie nå, men skal være et par dager hjemme før turen går videre. Vet ikke helt hva vi skal finne på, men det kommer vel etterhvert. En tur til Hunderfossen blir det i alle fall.

1 kommentar:

  1. Hihi så lydig du er Bente ;) GRATULERER kjempe masse med supre resultater på Chip gutten !

    SvarSlett