lørdag 14. juni 2008

Utstilling på Evjen

Endelig helg igjen. Ble litt stress i går, da vi måtte til Mølnbukt for å hente en delebil som skulle kjøres på bilopphuggeriet. Men vi rakk det også, før det ble alt for sent. Kom vel hjem i 22.30-tia. Sigbjørn kjørte bilen inn til Trondheim i dag, mens jeg kjørte på Evjen for å være med på valpeshow.
Chip og Gizmo (kull-bror) var først inn i ringen. Det gikk kjempebra. De var utrolig flinke begge guttene. En kjempebra kritikk fikk de begge to også. Chip ble beste hanne og BIR.
Så etter litt venting var det Nanook sin tur. Han var ikke på nett i dag, ville ikke trave og stod helt for jævlig (for å si det pent). Han viste seg så absolutt ikke fra sin beste side i dag. Han stilte mot Amila, som ble BIR i dag og Nanook ble BIM.
Etter enda litt mer venting var det BIS-finale. Alle valpene som ble BIR var med (var ei jakthund-utstilling, så det var ikke så mange raser med i dag, 9 eller 10 tilsammen). Chip oppførte seg kjempebra, veldig fornøyd med gutten min ja :) 4 hunder ble tatt ut, og Chip var en av de. Bente med eurasier ble BIS, Chip ble 2 BIS og resten fikk jeg dessverre ikke med meg.

Må legge inn et lite bilde av Chip her også :)


Etter utstillingen fikk Chip og Gizmo løpe litt løse, leke seg litt og bare være hund. Tror de storkoste seg. Fikk også tatt noen bilder, som kommer i bildebloggen etterhvert.
Nå har vi kjørt hjem for å slappe av resten av helgen. Blir vel litt bursdagsfeiring i morgen, da Sigbjørn hadde bursdag i går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar