tirsdag 25. november 2008

Helgen er over

Da er helgen over, mye har skjedd og nå kommer en kort oppsummering.

På fredag kjørte Sigbjørn for å levere Nanook og Melita til Marit. Hun skulle passe de to mens vi andre var på Hamar. Var dessverre ikke plass i bilen til alle hundene og da var det de to som fikk være igjen hjemme. Tror de har hatt en kjempeflott helg, masse turer og masse kos.
Da han kom hjem igjen, pakket vi i bilen og kjørte til Oppdal. Der hadde vi den første overnattingen. Tror kanskje vi hadde godt av å sove før turen gikk videre sørover. Ble jo ikke så veldig mye søvn natten før. Holdt på ute med fres og traktor til klokka var nesten 1.

Lady fikk være igjen på Oppdal hos min mor, og der stortrives Lady. Blir som en liten husmorferie for henne og tror kanskje mamma synes det er trivelig med litt selskap hun også :D

På lørdag kjørte vi oppom Domus og prøvde å finne et par nye sko til Sigbjørn. Sålen hadde løsnet på joggeskoene hans, så han måtte ha seg et par nye. Men var ikke så veldig lett å finne et par sko. Etter et par timer fant vi et par sko, men det var faktisk inne i en butikk som egentlig var stengt. Men vi fikk faktisk kjøpe skoene, og da ble Sigbjørn tørr på beina i helga han også :D

Kjørte så sørover mot Torpa. Etter mange pauser og litt forskjellig vær, kom vi fram utpå kvelden. Hanne hadde laget kjempegod middag og vi koste oss alle sammen. Tror karene koste seg litt mere enn oss jentene, men vi hadde en trivelig kveld.

Søndagen var det bare å stå opp tidlig. Hadde oppmøte kl. 9 og vi hadde 1 1/2 time å kjøre. Vel, tok litt lengre tid da jeg måtte kjøre. Hater å kjøre på vinterføre, så da går det ikke spesielt fort. Men vi kom fram, og jeg fikk parkert bilen. Kom oss inn i hallen og fikk hentet startnr. Så nå kunne jeg omsider slappe av igjen. Fikk meg en god latter da. Oona og Åse stod og tittet på Chip, da jeg kom bort til de, spurte de: vet du hvem den hunden er (det var Sigbjørn som holdt i han). Jeg måtte bare le og fortelle de at det er faktisk Chip. Ikke så lett å kjenne igjen hunder fra eget oppdrett nei... ;) Han har blitt stor gutten siden sist Oona møtte han.
Vi var først i ringen, ganske kjapt gjort denne gangen. Stilte han opp, ikke helt heldig med visningen i dag. Han ble ordentlig salrygget, noe som fremhevet at han er lang i ryggen. Jaja, han travet da pent da. Og han oppførte seg veldig bra i ringen. Endte opp med 1 jk, 2 jkk.
Kritikken han fikk er (eller noe lignende):
Average sice, slightly short on leg. Slightly long in loin, wich gives incorrect bodyprop. Nice shaped head. Ear set to low. Very sound. Good extention from the side.

Fikk sett på resten av hundene, mange flotte aussier rundt om i Norge ja. Stor gratulasjon til Marit og Bridie med BIM og Harri som ble NUCH og BIR.

Møtte søstra til Breeze også. De to fikk leke seg litt. Utrolig like de to. Samme størrelse, likt gemytt og leker likt. Kjempemoro å se de to sammen. Må nok møtes en gang, slik at de får leke enda mere.

Etterpå gikk vi bare rundt og tittet. Fant masse flott hundeutstyr. Fikk også målt Breeze. Hun er ca. 46 cm. Etter at hun ble målt, fant hun ut at hun skulle prøve en trimmaskin. Hun fant en tredemølle (eller hva det heter) som stod å gikk. Spaserte pent og pyntelig oppå og trente litt :D Mannen som stod ved siden av maskinen måtte bare le. Ikke alle hundene som bare spaserer rett oppå maskinen.

Kjørte hjemover i 1-tiden. Stoppet hos Kristin og Rex. Måtte besøke de også når vi var på de kanter. Han har blitt en utrolig flott gutt.

Kom tilbake til Oppdal i 22-tiden. Hadde egentlig tenkt å kjøre helt hjem, men ble så vi overnattet på Oppdal igjen. Var kjempetrøtt når vi kom dit, så det var godt å bare kunne slappe av resten av kvelden.

Sov kjempelenge på mandag, hadde fri på mandag og det tror jeg vi trengte begge to. Nå har vi altså kommet hjem, fått hentet hjem Nanook og Melita, og faktisk vært på jobb i dag :D
Dette må være nok oppsummering fra helgen.

3 kommentarer:

  1. Det er ikke pent å gjøre narr av oppdretter til hunden sin ! ;) Hihi Skammer meg litt da...:P

    SvarSlett
  2. Hehe, ble litt humor av det ja :D Men han er flott gutten min da, selv om amerikanske dommere ikke er enige.

    SvarSlett
  3. Hahaha, synes det var utrolig artig å høre om Oona =)=)=)=) hihihihi

    SvarSlett