søndag 30. november 2008

Valpeshow City Lade

Da har vi akkurat kommet hjem fra valpeshow. Breeze og Melita var påmeldt. Hadde oppmøte kl. 10 og kom vel fram i 9-tiden. Fikk ordnet med betaling og startnr. Så var det bare å vente på at hele showet skulle starte.
Breeze var først inn i ringen, vel nesten først. Den aller første var en cattledog :D Synes det gikk veldig bra jeg, hun travet pent og sto pent. I alle fall fra min vinkel ;)
Kritikken i dag ble:
Velbalansert. Ennå noe uferdig hode, spesielt i skalleparti. Litt urolige ører for dagen (kan ikke forstå hihi). Meget god overlinje. Velkroppen. Ennå litt framskutt i front. Tilstrekkelig vinklet bak. Litt flate labber, spesielt bak. Velgående. Velvist. Trivelig temperament.
Resultatet ble BIR og vi måtte vente på gruppa.

Breeze fikk seg en hvilerunde i bilen, mens Melita ble hentet ut. Hun var strålende fornøyd med å være ute blant alle hundene og tenk så mange hun kunne hilse på :D Traff en kjempetrivelig malamute, konkurrenten i dag :D
Fikk trent litt med henne også før vi gikk inn i ringen. Ble en liten pause før det ble vår tur.
Kritikken til Melita ble:
Velbalansert. Velskåret hode som trenger å utvikle seg. Litt svak underkjeve. Velpigmentert. OK overlinje. Tilstrekkelig vinklet fram og bak. Meget bra bevegelser sett fra siden. Trivelig temprament.
Melita måtte konkurrere mot en hann-malamute, den samme som slo oss på Orkanger. Ble samme resultat i dag også, best i motsatt kjønn.

I gruppefinalen gikk vi rett ut. Men det var faktisk helt greit for oss. Utrolig godt å kunne kjøre til Heimdal og få litt mat i kroppen.
Nå ligger hundene og koser seg med hver sitt griseøre og tror de har hatt en fin dag begge to.

Gratulerer til Marit og Jala som ble 3 BIG i dag og gratulerer til alle andre kjente som også gjordet det bra på utstillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar