lørdag 17. mai 2008

17 mai-feiring i Mølnbukta

I dag kjørte vi til Mølnbukt, skulle feire 17 mai sammen med søstrene og foreldrene til Sigbjørn. Kirsten er jo også der, så vi fikk treffe henne på nasjonaldagen.
Kom fram litt etter kl. 11, tok med oss Nanook og Chip og gikk til Marit. Der ble vi stående og vente på toget. Var litt spent på hvordan guttene ville reagere, men det var ikke noe problem. Nanook lå i gresset og slappet av, mens Chip satt pent og ventet på at toget kom. Nanook tok det kjempebra, stresset ikke og oppførte seg pent. Det samme gjorde Chip, han satt og tittet på det som gikk forbi, og ville svært gjerne være med å gå. Og det fikk de jo så klart. Ble med toget ned til skolen og da fikk guttene en liten pause i bilen.

Vi koste oss med kaffe, kaker og jeg en is. Så gikk turen opp til Gunhild, der ble det middag og kaker. Deretter gikk turen ned til Marit igjen. Vi var bedt på middag der også :) Fikk ribbe med alt tilbehør, ordentlig julemat på nasjonaldagen :D Kjempegodt var det. Dagen gikk kjempefort, så etter middagen hos Marit, måtte vi komme oss hjem igjen. Men ikke uten å ta turen innom fjøset først. De har jo også fått føll, og de måtte vi jo se før vi dro. Det var ganske mye "små"-dyr borti fjøset deres nå, fuglene har fått unger, det samme hadde kaninene. Jeg greide så klart å forelske meg i 4-5 stk. Endte opp med å ta med oss 2 hjem, den ene var en hanne og den andre ei hoe. Jaja, blir sikkert små-kaniner etterhvert :) Får bare håpe at de er fra forskjellige kull, det var ganske mange som hadde fått barn, så man vet jo aldri.

På tur hjem fra Mølnbukta ble det en ordentlig vilt-safari. Det første vi møtte var en god del hjort, så en flott rev, og til slutt en halvstor elg. Veldig moro å se så mye vilt, prøvde å få tatt litt bilder av de, men det var ikke så lett.

Kom oss etterhvert hjem, nå har jeg fått ordnet med buret til kaninene, hundene har fått komme inn for natten og kattene har fått litt kos. Nå skal vi slappe av litt vi også, før vi tar kvelden.

Her kommer et par bilder av kaninene.

Begge 2 i nyburet sitt


Ganske søte da :)

Lille Lemur (han skal hete Lemur) :)


Den lille grå har ikke fått noe navn enda, er den som er ei lita hoe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar