søndag 25. mai 2008

Litt oppdatering fra uken som har gått

Da har nok en uke gått, helgen er nesten over og mye har skjedd. Mandagen er allerede blogget, så her kommer litt fra treningen på torsdag, besøkstur og utstilling.

På torsdag tok vi med alle hundene på hundklubben. Aron fikk seg ei treningsøkt med litt LP, trente litt apportering og fikk til et helt perfekt opptak. Avsluttet økten med det. Etterpå trente vi litt FVF, sitt under marsj, stå under marsj og dekk under marsj. Fornøyd med gutten i dag.
Lady fikk trene litt agility, tror hun storkoste seg. Trente også litt LP med henne også. Prøvde å gå gjennom de fleste øvelsene til appellmerket. Men jeg har faktisk glemt hvilke øvelser som er med, så nå må jeg lese gjennom reglene. Ble en liten agilitøkt før vi avsluttet helt med Lady.
Chip fikk trene litt han også. Trente litt stå, sitt og avslapping.
Nanook trente litt på å trave, skal jo på utstilling til helgen. Ble litt stå-trening også.
Alle hundene var kjempeflinke i dag. Lady utmerket seg med å ha en tannvisning, uten å knurre. Dette ser jo egentlig lovende ut for appellmerket.

På lørdag kjørte vi (jeg, Sigbjørn og Kirsten) til Surnadal for å besøke Hanne. Måtte jo se valpene før de reiste. Fikk litt flash-back, den lille mørkebrune minner meg veldig om Aron da han var liten. Utrolig moro å se de, tispen var utrolig fin. Blir moro å se hvordan hun utvikler seg. Er nok en ny Hakino's-stjerne det der. Ellers skjedde det ikke så veldig mye på lørdagen.

Men så kom søndagen. Da var det utstilling på Støren. Kjørte tidlig på morgenen, kom fram rundt kl 08.30. Da vi kom dit fikk vi høre at valpeshowet ikke begynte før kl. 13.00. Jaja, mange timer med venting, men det gikk jo bra.
Chip var først ut av alle valpene. Jeg var faktisk ganske nervøs, sist ville han jo ikke trave, var bare hopp og sprett. Men i dag gikk det kjempebra. Han stilte seg opp for dommeren, vi fikk beskjed om å ta en runde i ringen. Og Chip travet pent. Så var det å stille seg opp igjen. Dommeren tittet på Chip og vi fikk kritikken vår. Vi var eneste aussie, så det ble BIR. Bare å vente på gruppa nå da.
Nanook var like flink i dag. Han travet pent nesten hele tiden, sto veldig bra og viste seg bra i dag. Han ble beste hannhund, og skulle inn mot Amila, den tispa som slo han på Fremo. Der gikk det også veldig bra, han travet pent nå også. Også han ble BIR. Grattis til Inger Karin og Amila med BIM i dag.
Ble litt venting igjen, men egentlig gikk det ganske fort. Plutselig var det gruppebedømming. Chip var eneste hund i gruppe 1, derfor ble gruppen slått sammen med en annen gruppe. Chip ble BIG også. Veldig fornøyd med lillegutten min. Han har vist seg eksemplarisk i hele dag.
Nanook ble slått av en Samojed-hanne, så han ble BIG 2 i dag.
Litt mer venting, jeg måtte vente på BIS-finalen. For aller første gang. Var utrolig moro å være med i BIS-runden, litt nervøs, men vi hadde det egentlig ganske moro. Chip stilte seg opp bra, travet veldig bra og oppførte seg utmerket. Vi ble plassert som nr. 2 i BIS-finalen. Veldig fornøyd med det ja. Var jo egentlig en fuglehundutstilling, så at vi kom så langt var utrolig moro. Kritikkene til guttene blir lagt ut på resultatsidene, så det er bare å stikke innom for å lese litt.

1 kommentar:

  1. Grattis med kjempe bra utstillings resultat med gutta :)

    SvarSlett