torsdag 1. mai 2008

Utstilling

I dag var det utstilling igjen. Kjørte til Fremo i rett tid, greit å ha god tid når man har oppmøte kl 9. Chip var først ut av alle valpene. Han fikk være ute og slappe av før han skulle inn. I ringen gikk det som forventet. Han hoppet og spratt, nesten ikke noe trav. Men gikk litt bedre enn forrige gang. :) Han stod ganske bra, fikk heldigvis bruke godbiter nå. Fikk masse skryt av dommeren, var en veldig trivelig valp sa hun. :D Endte opp med BIR og måtte vente til guppebedømmingen.
Så var det bare å vente. Var noen timer til det var Nanook sin tur. Brukte tiden til å slappe av og roe ned Nanook. Nanook var først ut, ville ikke trave han heller. Var bare hopp og sprett. Begynner å lure på om det er jeg som gjør noe rart i ringen. ;) Han stod kjempebra, viste seg godt og holdt halen bra. Så var det ei Malamute-tispe som ble bedømt. Det var Amila fra Gjølme. Hun viste seg bra hun også. Så da skulle de stilles mot hverandre. Nanook fikk mye skryt for kroppen og hodet, men Amila slo oss på bevegelser. Må nok trene på å trave ja. Nanook endte opp med BIM i dag. Gratulerer til Amila og Inger Karin med sitt første BIR. Gratulerer også til Jorid og Tika med BIR de også.

Men vi måtte vente på gruppebedømmingen. Chip var jo fremdeles med. Ble noen timer å vente, men endelig var det vår tur igjen. Chip var utrolig flink i gruppa. Travet pent nesten hele tiden og stilte seg bra opp. Vi ble plassert som 2 BIG. Kjempefornøyd med dagens resultat. Amila ble 4 BIG i sin gruppe og Tika ble 2 BIG hun også. Gratulerer igjen til Inger Karin og Jorid.

Resten av dagen gikk med til avslapping. Hundene var ganske slitne, og det var vi også. Men det har vært en kjempefin dag. Vært kjempebra vær hele dagen.

1 kommentar: