mandag 19. mai 2008

Mandagstrening

I dag tok vi med Aron, Chip og Nanook på hundklubben. Tenkte å trene litt LP med Aron før sosialtreningen begynte, men vi ombestemte oss. Ble litt agilitytrening istedet. Ble bare noen enkle kombinasjoner, men det var mer enn nok for oss. Er jo utrolig lenge siden vi trente agility. Synes han var flink jeg, selv om han fant noen merkelige løsninger på noen av kombinasjonene. Men gjentok og da gikk det bra. Holdt på ei lita stund, hadde det bare kjempemoro. Ikke noe seriøs trening, men bare lek og kos. Greit å gjøre noe annet enn bare seriøs trening også. Tror Aron syntes det var kjempemoro å prøve det igjen. Så fikk han seg en liten pause, mens de andre var ute.

Chip fikk trene litt på å ta det med ro rundt andre hunder. Han var litt urolig til å begynne med, hadde lyst til å hilse og leke, men det fikk vente til vi var ferdige. Etter at vi hadde slappet av ei stund, trente vi litt på sitt og bli.
Fant også ut at den ene valpetanna ikke hadde falt ut i det den nye voksentanna hadde kommet fram. Syntes det kjentes ut som om den satt godt fast, så jeg fryktet at vi måtte en tur til dyrlegen for å trekke den ut. Men nei da, vi fikset det selv vi. Etter litt dralek med kongen, hadde tannen falt ut. Bra det da, ble mye billigere det enn å måtte trekke den ut hos dyrlegen.

Aron fikk ut en tur til han også, men nå ble det LP-trening. Ble litt forskjellig vi trente på i dag. Fvf, sitt under marsj, dekk og bli. Greide ikke å få til en skikkelig LP-trening i dag, men vi fikk trent på masse forskjellig. Aron var kjempeflink, greide faktisk å konsentrere seg selv om vi hadde trent agility først, og så trente LP mellom agilityhindrene.

Lady fikk ikke være med i dag hun, men fikk være igjen hjemme. Dessverre var det ikke plass i bilen, så i morgen skal bare jeg og Lady kjøre oss en tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar