fredag 30. mai 2008

Endelig fredag

Da har enda en arbeidsuke gått og nå er det helg. Kort oppsummering av uken som har gått.
På mandag var vi på hundklubben. Bare "små"-guttene som var med da. Ble en sosialtrening på de. Trente litt sitt og bli med Chip, men ikke så veldig mye. De fikk hilse på mange forskjellige valper og andre hunder. De blir utrolig sosiale guttene våre.

På torsdag var det ny tur på klubben. Da var Aron, Chip og Nanook med. Aron fikk seg ei treningsøkt med fvf, apport over hinder og litt stå-trening. Gikk tålelig bra det, bortsett fra at han stopper ikke raskt nok. Må nok trene masse på stopp igjen.
Nanook var bare sosial denne gangen også. Han har lært seg å hoppe opp på benken for å få oppmerksomhet, og det virker visstnok. Alle legger merke til han der oppe :)
Chip skulle egentlig trene litt, men det ble litt amputert. Tenkte jeg skulle leke litt med han før treningen, bare for å få han litt gira på trening. Men under leken greide han å miste begge hjørnetennene oppe, ble masse blod i kjeften hans og da mistet han oppmerksomheten. Så vi lekte bare litt, før han fikk trene på å ta det med ro. Prøvde også å la han leke med andre folk på klubben. Det gikk kjempebra, han bryr seg ikke så veldig mye om hvem som leker, bare noen orker å holde på med han.

I dag har vi vært på en kjempefin tur med Nanook og Lady. Tenkte at nå var det gammel-mora sin tur å være med. Vi gikk i vel 40 min i oppoverbakke, før vi kom til en utrolig fin rasteplass. Det var laget bålplass der og masse fine sitteplasser. Det ble litt grilling og sosialt samvær, før turen gikk ned igjen i 20.30-tiden. Hadde en kjempeflott tur, utrolig bra vær (tror det var 25 grader da vi kom dit i 19-tiden) og mye trivelig selskap. Dette må vi nok gjenta senere også.

Må væl skrive noen ord om at vi har fått tilbake en kattunge som vi hadde gitt bort. Hun har bodd hos Line ei stund, men etter at de flyttet fra kjelleren i hovedhuset til et eget hus, så har katten deres begynt å jage lille Terror. Så nå har pusen kommet hjem igjen. Og heldigvis går det bra med henne og Zoe. Bare se på bildet under :)



Har også fått noen flotte kveldsbilder.





Forresten så har Kirsten vært her forrige helg. Hun fikk seg en liten overraskelse på fredag.

Kirsten har fått seg en blomster-hatt.


Også har hun fått seg sykkel. Tror den falt i smak, rosa og med korg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar