søndag 13. april 2008

Søndagstur og bading

I dag hadde vi en rolig dag. Spiste frokost, tok med valpene og kjørte oss en tur. Stoppet hos farmor og farfar for å slå av en prat. Kirsten lekte med Jan Inge (søskenbarnet mitt) i noen timer. Tror de hadde det kjempemoro.
Tok ut Nanook og Chip så de fikk hilse litt de også. Satt på verandaen og bare slappet av. Var kjempeflott vårvær.

Etter at vi hadde vært på besøk, gikk vi en liten tur langs elva. Guttene gikk og snuste litt rundt, drakk litt vann og var veldig nysgjerrige. Chip var litt uheldig, skle på en stein og falt utti vannet. Hele hunden kom bort et lite sekund. Heldigvis hadde jeg bånd på han, slik at jeg fikk dratt han på land igjen. Han var litt rar når han kom opp igjen, skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Men ble ikke redd for elva da. Gikk ned til den igjen og drakk vann. Prøvde å gå litt utti en gang til. Tøff liten gutt han ja.
Måtte dusje han når vi kom hjem. Han var full av sand og skitt. Fikk satt han i badekaret, satte på vann og han ventet pent på at jeg skulle dusje han. Tror faktisk han likte å dusje. Ikke en lyd, og han prøvde bare å gå ut av badekaret 2 ganger. Ble en ren og pen gutt ja.

Lagde oss middag og kjørte så til Orkanger for å levere Kirsten. Etterpå kjørte vi oss enda en søndagstur. Endte opp hos Berit. Ble sittende å prate et stund. Kom hjem i 21-tiden. Tiden flyr når man har det gøy.

Alt i alt en fin søndag, flott vær og har bare slappet av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar